Apr 302011
 

Het volk ontmoet de koninklijke familie maar dan anders! Geen suffe, lullige ouder- en nieuwerwetse Oud-Hollands koek happen, maar de familie op andere manier in contact met het volk.

  3 Responses to “Alternatieve koninginnedag”

 1. Ja, leuk, anders. Maar wat is anders? Lijkt D66 wel…

  (Tim op de pc van Femke)

 2. Mooi ontbijt met burgemeester van de stad met enkele prominenten; gesprekken worden gevolgd vanaf dat moment. Het dagprogramma is afgestemd op de individuele wensen van de koninklijke familie (de telgen van Van Vollenhoven gaan sporten; Laurentien gaat een kinderboek maken, en het maffiameisje gaat een eng toneelstuk met schieten en bloed in elkaar zetten obv true based story etc).
  De hele dag door wordt individueel en gezamenlijk gereflecteerd tijdens interviews maar dan wordt ook terug- en vooruitgekeken op het individuele jaar van de prinsen en prinsessen.
  Na ontbijt volgen de individuele sessies. De lunch kent een buffetvorm en dan zullen in een kort uur enkele hele goede bijdragen uit het dorp geleverd worden.
  In de middag volgt de uitwerking van de ochtendsessies.
  Goed diner en dansen.

 3. Uitstekend!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>